MacBook Pro M1 Max: stora konfigurationer är efterlängtade!

0 Shares

Du har beställt en förstklassig 16-tums MacBook Pro och din maskin är försenad? Du är inte den enda!

Faktum är att många läsare har valt en överdriven version, speciellt med 64 GB RAM, M1 Max-chippet med 32 kärnor och en stor SSD (4 eller 8 TB), är för tillfället begränsade till att vänta. Apple nämner en leverans i slutet av november, men maskinerna är fortfarande inte förberedda för leveransen:

Illustration: MacBook Pro M1 Max: stora konfigurationer är efterlängtade!

Vissa hade mer tur än andra, en läsare med en Max / 32/64 / 2TB-version har fått den de senaste dagarna. Det är därför möjligt att SSD:n är inblandad i de olika förseningarna. Notera ändå att Apple till stor del är över chipkrisen i år och lyckas leverera sina enheter utan alltför många bekymmer, även om lagren ibland är begränsade.

Slutligen bör det noteras att i våra prestationstester, den använda M1 Max hade 32 GB RAM och ett 24-kärnigt M1 Max-chip (GPU). Vi kommer självklart att göra andra tester med den fullständiga versionen som vi också förväntar oss under de kommande veckorna.

Tveka inte att berätta för oss i kommentarerna vilken konfiguration du beställde och vilka deadlines som är annonserade!

Här är våra första testprestandatester av MacBook Pro M1 Pro & M1 Max!

Om samma ämne:

Här är vårt första test av MacBook Pro M1 Pro & M1 Max!

0 Shares