Mac4Ever passerar den femte!

0 Shares

Vi lovade dig det, nu är det klart: Mac4Ever får äntligen en makeover i år! Som du kan se drar sajten och mobilapplikationerna inte bara nytta av en ny Electric Blue design, utan också av nya funktioner, som du redan har kunnat upptäcka genom att träffa oss igen i kväll!

Uppenbarligen finns innehållet du älskar fortfarande där, med ett kontinuerligt uppdaterat nyhetsflöde, 7 dagar i veckan, videor och filer, köpråd, ett mycket aktivt forum, kommentarer, en liveuppföljning av konferenserna … men med många förbättringar! Mörkt läge, detaljerade shoppingtips, nytt identifieringssystem, modernare forum, applikation för Apple Watch... listan är lång!

Illustration: Mac4Ever passerar den femte!

Bakom kulisserna har ett rejält grundarbete skett, med en fullständig översyn av hela webbplatsen, som nu borde välkomna nya funktioner mer regelbundet.

Detta stadium i vår utveckling är också möjligheten att tacka dig för din lojalitet, ditt förtroende och din uppmuntran dagligen. Tveka inte att skicka oss någon bugg eller intressant förslag som du vill se hända snart. Slutligen, som vi förklarar nedan, kommer sidans framtid och dess oberoende också att bero på ditt stöd, tveka inte att upptäcka vårt nya VIP-erbjudande!

Glöm inte att uppdatera dina appar!

0 Shares