Luna Display 5 låter dig använda en iPad som en andra skärm på en Windows-dator

0 Shares

Den senaste uppdateringen av Luna Display, numrerad 5.0, låter dig använda en iPad som en andra skärm på en Windows-dator.

Efter en version 4.5 som gjorde det möjligt att visa från en Mac på en andra Mac via en trådbunden anslutning i Ethernet och i Thunderbolt (med två gränser, den fysiska adaptern för Astropad är fortfarande nödvändig och visningen på mål-Mac kommer att begränsas till icke-Retina definitioner), utgivaren Astropad fortsätter sina ansträngningar för att göra sitt erbjudande attraktivt (integrationen av Sidecar i macOS skadade dem) och erbjuder att använda en iPad som en sekundär skärm på en PC.

Tekniken kräver en adapter som nu finns tillgänglig i HDMI (för PC), förutom USB-C och mini DisplayPort-modellerna, och Astropad tillkännager en begränsad latens på 16 ms, och touch-kompatibilitet via en iPad och Windows. Företaget nämner också en snabbare konfigurationsprocess på Mac M1. Luna Display-adaptern (HDMI, mini DisplayPort eller USB-C) är redan tillgänglig på tillverkarens officiella webbplats för $ 129,99 (för närvarande beviljas 20 % rabatt).

0 Shares