LoveFrom: Jony Ives designstudio lanserar officiell hemsida

0 Shares

Designstudion som lanserades 2019 av Apples tidigare stjärndesigner och hans kollega Marc Newson har nu en officiell webbplats.

Illustration: LoveFrom: Jony Ives designstudio lanserar sin officiella hemsida

I ren Jony Ive-stil (vi kunde svära att vi kunde höra honom viska aluminium), webbplatsen är mycket ren (utan bild, länk eller meny), men ger fortfarande en uppfattning om företagets visuella identitet. I kollektivet ingår, förutom Ive och Newson, den engelske konstnärliga ledaren Peter Saville, samt Chris Wilson och Antonio Cavedoni, båda tidigare medlemmar av Apples designteam. När användaren kommer till sidan kommer användaren att se ordet LoveFrom inmatat, innan markören växlar och förvandlas till ett kommatecken som initierar en dialog och en delad konversation.

Enkel text visas med ett LoveFrom Serif-teckensnitt inspirerat av John Baskervilles arbete LoveFrom är ett kreativt kollektiv. Vi är designers, arkitekter, musiker, filmskapare, författare, ingenjörer och konstnärer. Du kanske känner oss från vårt tidigare arbete. Vi är besatta av traditionerna för att skapa och tillverka. Fanatiskt tillägnad excellens. Omättligt nyfiken. Vi samarbetar med ledare och grundare. Vi jobbar med projekt för skojs skull. Vi utvecklar våra egna idéer. Kärlek & raseri, beskrivs som en kortfattad och fint utformad definition av LoveFrom-kollektivet och deras arbete i pressmeddelandet.

0 Shares