Lord of the Rings: Rise to War kommer till appbutiken

0 Shares

Det nya spelet kopplat till universum av Sagan om ringen har äntligen kommit till App Store. The Lord of the Rings: Appeal redigerad av Netease Interactive Entertainmentmnet tillåter därmed att ge sig av igen i mitten av Midgårds tredje ålder. Han tar inte kortspelssystem, eller spelare kommer att behöva bygga sina arméer, skapa allianser och utöka sin dominans över Midgård. För det kommer det att vara nödvändigt att välja bland kända fraktioner som Gondor, Rohan, Lothlórien, Erebor, Mordor och Isengard.

Allt kommer att göras i en imponerande och mycket trogen frammaning av Ardas fiktiva värld, och särskilt några av de mest emblematiska platserna i franchisen (Dol Guldur, Minas Tirith eller till och med Barad-DUR). Inom denna värld kommer det att ta bygga en befäst stad och införa en strategi för att genomföra dess erövringar. Förbeställningarna hade gjort det möjligt att erhålla några fina bonusar inklusive ett porträtt av Bilbo, den mest berömda Hobbit in the Shire.

Sagan om ringen: Samtalet är gratis med många köp i appen (från 0,99 till 19,99 euro). Det kräver iOS 10.0 eller senare på iPhone, iPad och iPod touch.

Illustration: Sagan om ringen: Rise to War på App Store

0 Shares