Logi Bolt: en ny säker trådlös teknik hos Logitech

0 Shares

Den berömda schweiziska rekvisitatillverkaren tillkännager den nära förestående ankomsten av en ny säker trådlös teknik.

Illustration: Logi Bolt: en ny säker trådlös teknik hos Logitech

Denna nya teknik svarar på det söta namnet Logi Bolt och är enligt tillverkaren högpresterande och säker för att möta de växande behoven hos företags-IT för att förbättra den övergripande medarbetarupplevelsen, i ett sammanhang där arbetsplatsen och arbetsplatsen blir mer och mer hybrid. Logi Bolt-anslutningen ger ökad säkerhet tack vare Bluetooth Low Energy 1, nivå 4, även känt som Secure Connections Only Mode.

USB-A-mottagaren skulle också kunna erbjuda en tillförlitlig anslutning på upp till 10 meter, inklusive i överbelastade trådlösa miljöer, och en genomsnittlig fördröjning som är upp till åtta gånger lägre i många fall än andra protokoll utan tråd som vanligtvis används i professionella miljöer. Kompatibilitet är också säkerställt med många plattformar inklusive macOS, Windows, iOS / iPadOS, Linux, Chrome OS och Android. De första kompatibla produkterna kommer att finnas tillgängliga i september och kommer att visa Logi Bolt-logotypen. Företagets bilder visar versioner för Business av MX Master 3, MX Anywhere 3 och MX Keys, Ergo K860 och Ergo M575.

{“id”: “4642”, “images”:[{“id”:124040,”fullName”:”124040_.jpg”,”description”:””},{“id”:124041,”fullName”:”124041_.jpg”,”description”:””},{“id”:124042,”fullName”:”124042_.jpg”,”description”:””}]}

0 Shares