Kuo: nästa iPad Air skulle vara nöjd med en LCD-skärm 2022

0 Shares

Ming-Chi Kuo studsar på ett av ryktena för tillfället och tror att Apple skulle hålla sig till LCD-paneler för sin nästa iPad Air 2022 för tillfället. Denna anteckning bekräftar i alla fall ställningen för The Elec. Den koreanska media tillkännagav verkligen denna vecka att ett partnerskap med Samsung Display avbröts för att tillhandahålla en OLED-skärm för nästa iPad Air.

Förra mars, analytikern hade redan skissat Cupertinos planer i ämnet och förklarade att mini-LED-tekniken skulle reserveras istället för iPad Pro på grund av dess högre pris. han bekräftad idag att det kaliforniska företaget enligt uppgift avbröt planerna på att lansera en iPad Air OLED 2022 eftersom prestanda och kostnad inte uppfyllde Apples krav.

Illustration: Kuo: nästa iPad Air skulle vara nöjd med en LCD-skärm 2022

Kom ihåg att Apple har antagit mini-LED-paneler för 12,9-tums iPad Pro som släpptes i år. Enligt Ming-Chi Kuo -mycket inspirerad i helgen- borde den också utrusta den efterlängtade 14 och 16-tums MacBook Pro (sent 2021 eller början av 2022), eller till och med nästa MacBook Air. Apple förväntas också släppa en iPad Pro 11 mini-LED, någon gång under 2022.

Till sist, analytikern ser på framtiden och uppskattar att lättare, tunnare och böjbara mönster skulle vara topptrenderna för surfplattor under de kommande 3-5 åren. Och att Cupertino skulle fortsätta att forska och utveckla ny skärmteknik för sina iPads, utan att ge detaljer.

0 Shares