Koncept: skulle en iMac helt i glas få dig att drömma? [image + sondage]

0 Shares

År 2020, Apple blev uppmärksammat genom att lämna in detta ganska vågade patent på en iMac, designad i en böjd glasskiva. Meddelande till älskare av denna design: detta patent kommer precis erhållits av Apple, efter mer än ett år.

Detta gäller helt och hållet en dator integrerad i en glaserad yta : skärm, tangentbord och pekplatta (en på båda sidor). Vissa skulle se det som en AirPower att ladda sina AirPods eller sin iPhone.

Illustration: Koncept: Skulle en iMac helt i glas få dig att drömma? [image + sondage]

Det hela skulle bygga på en källare till stor del dold på baksidan, som skulle innehålla CPU, portar och strömförsörjning. Men förändringen skulle inte stanna där och det skulle till och med handla om makt ta avstånd vissa delar, som det mycket designade tangentbordet, men – låt oss inse det – inte särskilt praktiskt att använda. Det skulle också vara möjligt par med en iPhone, iPad eller MacBook Pro.

Illustration: Koncept: Skulle en iMac helt i glas få dig att drömma? [image + sondage]

Förra året var flera designers snabba med att föreställa sig vad den här nya iMac skulle kunna göra Hassan kaymak hade tagit tag i konceptet att sätta in det i en bild, med en mycket fin återgivning. Eller LetsGoDigital som hade skapat en liknande modell i video, tack vare talangen hos den holländska designern Jermaine Smit -alias Koncept skapare.

0 Shares