Kan jag ersätta Photoshop med Adobe Creative Cloud Express?

0 Shares

Vi kan säga att detta kraftfulla program är riktmärket i allt som har med fotoredigering och design att göra. Detta är något som har hänt under åren, under vilka själva applikationen har vuxit avsevärt. Till allt detta som vi kommenterar kan vi lägga till det faktum att det kan tillfredsställa behoven hos både nybörjare och professionella användare.

Men, naturligtvis, samtidigt måste vi komma ihåg att detta är betalningsprogram som inte alla är villiga att betala pengar för. Det är av denna anledning som många andra utvecklare gör sina egna bildredigeringsprojekt är tillgängliga för oss … Många av dem finns också helt gratis att använda på våra datorer.

När vi pratar om Adobe måste vi komma ihåg att det är en mjukvarujätte som gör många andra multimediaprodukter tillgängliga för oss. En del av dem är också relaterade till att arbeta med foton, andra – med video, animation etc. I samma rad kommer vi att prata om en ny tjänst som precis har lanserats, och kanske kan vissa tycka att den kommer att fungera som en ersättning för populära Photoshop. … I synnerhet talar vi om Adobe Creative Cloud Express.

Adobe Creative Cloud Express vs. Photoshop

Vi har redan nämnt att de flesta av er är mycket bekanta med fotoredigeringsprogram, Photoshop … Men det här är en relativt ny produkt som du kanske aldrig har hört talas om. Adobe Creative Cloud Express. Tja, för att ge dig en idé, vi hittade en intressant produkt som vi kan använda på Internet. Detta kommer att hjälpa oss att snabbt utföra arbete relaterat till vårt multimediainnehåll.

Detta kommer att tillåta oss anpassa och anpassa dessa videor eller bilder för olika plattformar som t.ex på sociala nätverk, till exempel från våra mobila enheter. Även när man laddar från Molntjänst , vi kan använda både program och vårt innehåll var som helst. Det är därför vi kan hävda att detta är en plattform som kommer att hjälpa i många fall.

Med allt och med detta erkänner man att det är det molnplattform kan vara ett bra verktyg för många användare och det är en annan sak att jämföra det med Photoshop. Och detta är vad vi till en början kunde säga att det är en plattform speciellt lämpad för slutanvändare som ibland vill anpassa och förbättra ditt multimediainnehåll … Men för att få ut det mesta av allt som kommer med förstklassig fotoredigering finns det ovannämnda Photoshop.

På grund av allt detta konkurrerar de inte bara med detta kraftfulla program med en onlinetjänst, utan kan också ses som ytterligare två Adobe-signaturelement

0 Shares