Jony Ive ska jobba för Ferrari! (via hans företag LoveFrom)

0 Shares

Idag har Ferrari och Exor (holdingbolaget som kontrollerar Ferrari) just meddelat ett flerårigt partnerskap med LoveFrom, företaget Jony Ive och Marc Newsom. På sistone hade Apples tidigare designchef varit ganska diskret utanför ett samarbete med Airbnb. Hans relationer med Cupertino verkar också vara de mest konfidentiella.

Majs omfattningen av detta avtal är fortfarande oklart, det är verkligen en fråga om att utforska projekt inom lyxsektorn. Firman med den springande hästen har också delat upp ett pressmeddelande mycket smickrande : Det första uttrycket för detta nya partnerskap kommer att sammanföra Ferraris legendariska prestanda och förträfflighet med den oöverträffade erfarenheten och kreativiteten hos LoveFrom, som har skapat extraordinära produkter som har förändrat världen.

Observera att de senaste åren, den italienska koncernen har avsevärt diversifierat sina investeringar långt utanför fordonsindustrin. Exor kontrollerar till exempel Juventus och återförsäkringsbolaget PartnerRe, han har också en betydande andel i Stellantis NV (bildad genom sammanslagning av Fiat-Chrysler med PSA).

Illustration: Jony Ive ska jobba för Ferrari!  (via hans företag LoveFrom)

0 Shares