IPhone-skanningsmotståndare flyger över Apple Park (med kort meddelande)

0 Shares

De kommande säkerhetsfunktionerna i iOS 15 har väckt starka reaktioner sedan de presenterades i somras. Bland dess stora motståndare ärElectronic Frontier Foundation (EFF).

Eftersom EFF trodde att bilderna talar mer än orden var EFF stark (Mark Zuckerberg och hans i pressen kan böja sig). Hon har verkligen valt att vifta med en protestbanderoll samtidigt som hon noggrant har tagit hand om sitt utseende!

Illustration: Motståndare till iPhone-skanningen svävar över Apple Park (med ett litet meddelande)

Hon hyrde ett plan för att flyga över Apple Park den 14 september, under presentationen av iPhone 13 med ett litet meddelande: Apple: Skanna inte våra telefoner! EFF.ORG/APPLE. Hon säger att hon valde den här formen av kommunikation för att se till att Apples planer inte växer i skuggan och att företaget hör (eller ser) dem. Bara för att vara säker på dess effekt, EFF passade till och med på att flyga över Infinite Loop, Apples tidigare högkvarter.

Efter Apples beslut att skjuta upp införandet av sitt CSAM-system har denna organisation också sagt att den är nöjd med denna förändring, men inte helt nöjd med allt detta. Hon skulle verkligen vilja att företaget helt överger utplaceringen av denna mycket kontroversiella funktion.

Illustration: Motståndare till iPhone-skanningen svävar över Apple Park (med ett litet meddelande)

0 Shares