iPhone 14: mot en total översyn av sortimentet? [Gurman]

0 Shares

Som varje vecka ger Mark Gurman ut sin nyhetsbrev söndag Ström på, där han nämner den enkla laddaren och den obligatoriska USB-C-porten på iPhone från 2024 i Europeiska Unionen! Då ger han snabbt upp veckans utflykter till titta på iPhone 14.

Tydligen inspirerad, förväntar han sig nya instegs- och Pro-modeller och en fullständig översyn för 2022 modeller. För honom är de mindre förändringarna i år [signifieraient] att Apples ingenjörer arbetar med större förändringar som tar längre tid.

Illustration: iPhone 14: mot en total översyn av sortimentet? [Gurman]

Journalisten av Bloomberg är inte den enda som tycker det. Verkligen, Analytikern Ming-Chi Kuo förutspår att Apple kommer att få hacket nästan helt att försvinna (förutom en liten perforering), börjar med iPhone 14 Pro Max. För sin del läckare Jon Prosser (som i slutändan bara hade fel med designen av Apple Watch) hänvisar också till samma design, och påstår sig ha sett bilder på prototyperna på gång.

Äntligen tycker han det Cupertino överger iPhone mini-formatet för en annan mellanstor modell -sortimentet skulle fortfarande ha fyra iPhones. På nivån med Touch ID underskärm, Ming-Chi Kuo verkar osäker på det exakta datumet för release, 2022 eller till och med 2023. Liksom Mark Gurman förutser han inte ingen hopfällbar iPhone i flera år, inte före 2024.

Illustration: iPhone 14: mot en total översyn av sortimentet? [Gurman]

0 Shares