IPhone 13 Pro tar fjärdeplatsen i DxOMark-rankingen

0 Shares

Det franska företaget indexerar kamerornas prestanda, för smartphones som för digitala enheter, genom att upprätta en ranking och tilldela ett övergripande betyg till varje enhet.

Illustration: iPhone 13 Pro tar fjärdeplatsen i DxOMark-rankingen

iPhone 13 Pro har en totalpoäng på 137 poäng (144 i foto, 76 i zoom och 119 i video) vilket gör att han har råd med fjärdeplatsen (som iPhone 12 Pro Max förra året) i en ranking som domineras av Huawei P50 Pro, följt av Xiaomi Mi 11 Ultra och Huawei Mate 40 Pro +.

Illustration: iPhone 13 Pro tar fjärdeplatsen i DxOMark-rankingen

Teknikerna uppskattar i år för fotodelen exakt exponering, färg och vitbalans, detaljerade bilder, tillfredsställande hudtoner i de flesta ljusförhållanden, inklusive i komplexa scener, och snabb, effektiv fokusering. I video noterar företaget en exakt exponering med ett bra dynamiskt omfång, en bra kompromiss med textur/brus, en tillfredsställande vitbalans inomhus såväl som utomhus, flytande övergångar i scenbyten och en bra uppföljning av fokus.

För de negativa aspekterna, tekniker framkallar för mycket digitalt brus i svagt ljus på alla objektiv, ett begränsat dynamiskt omfång i svåra scener med hög kontrast, förekomsten av artefakter, bristen på detaljer när du trycker på zoomen, en vitbalans som ser rosa ut under vissa förhållanden i video, linsljus som alltid finns i video, en förlust av struktur i synnerhet på ansiktena och oro för skärpa i rörelser.

Illustration: iPhone 13 Pro tar fjärdeplatsen i DxOMark-rankingen

0 Shares