iOS / iPadOS 15: Events i appen kommer att finnas tillgängliga den 27 oktober på App Store

0 Shares

Under WWDC 2021 tillkännagav Apple Stöd för upptäckt av händelser i appen direkt från App Store. Hon har just idag klargjort att denna funktion kommer att vara tillgänglig 27 oktober på iOS / iPadOS 15, och att utvecklare kan schemalägga dem nu via App Store Connect.

Illustration: iOS / iPadOS 15: Events i appen kommer att finnas tillgängliga den 27 oktober på App Store

I en artikel på Apple Developer-webbplatsen formaliserade Apple datumet samtidigt som det specificerade vissa modaliteter. Funktionaliteten kunde innehålla mycket information, såsom speltävlingar, premiärer av vissa filmer, livesändningar, men även namnet på evenemanget och en kort beskrivning. Användare kommer att kunna gå till en evenemangsinformationssida, vilket ger en mer uppslukande upplevelse med en längre beskrivning och betyg av evenemanget om ett köp i appen eller ett medlemskap krävs för att delta.

För företaget är det också en sätt för utvecklare eller proffs att marknadsföra sig själva, men också att erbjuda nya verktyg på App Store (för att övertyga dem om dess användbarhet i tider av kritik av köp och provisioner i appar)

0 Shares