iOS 15 / macOS Monterey: Keynote, Pages och Numbers är fulla av nya funktioner

0 Shares

I väntan på den slutliga versionen av macOS Monterey har Apple just uppdaterat sin svit med iWork-applikationer till version 11.2. Keynote, Pages and Numbers för iOS och macOS får nya funktioner, inklusive bättre kameraintegration för att integrera livevideor, dokumentdelning och omedelbara översättningsverktyg.

På Keynote-nivå äranvändning av livevideo (särskilt från en Mac, iPhone eller iPad) är därför optimerade för att dyka upp direkt i bilderna (fönster eller helskärm), med möjlighet att koppla ihop flera kameror för att ha olika vinklar.

Likaså erbjuder den här versionen alternativ för att bättre kontrollera en presentation delad mellan flera enheter och en samverkanssystem för att lägga till andra personer i en delad presentation. Notera också utseendet på kommandon för att navigera lättare och spindelnätsgrafik. Till sist omedelbar översättning kommer att översätta utdrag till elva språk och lägga till detta resultat till sitt stöd.

Illustration: iOS 15 / macOS Monterey: Keynote, Pages och Numbers är fulla av nya funktioner

Sidorna förbättras publicera böcker genom att äntligen stödja dubbelsidiga uppslag eller optimera bilder. Programmet drar också nytta av samarbetssystemet som gör det möjligt att lägga till andra personer i ett delat dokument, ny omedelbar översättning och ny grafik. Precis som Keynote kommer det att vara möjligt att skapa nya dokument från appikonen i Dock.

För Numbers erbjuder tabellerna bättre visualisering och analys av data, och snabbare skapande på dataorganisationsnivå. Det är möjligt att omedelbart visa data efter summa, medeltal, total eller procent eller lägga till pivottabeller. Även här drar bordet nytta av spindelnätsgrafik, förbättrade filter; samarbetssystemet, omedelbar översättning och möjligheten att skapa nya kalkylblad från appikonen i Dock.

Illustration: iOS 15 / macOS Monterey: Keynote, Pages och Numbers är fulla av nya funktioner

0 Shares