iOS 15.1 kommer att inaktivera AppleTV / Apple Watch-tangentbordsaviseringar

0 Shares

Nästa uppdatering till iOS 15, som för närvarande är i beta, bör åter stänga av aviseringar när du skriver på tangentbordet på Apple TV och Apple Watch.

Illustration: iOS 15.1 låter dig inaktivera AppleTV / Apple Watch-tangentbordsaviseringar

Som en påminnelse kan iOS-användare få ett meddelande när tangentbordsinmatning krävs på Apple TV och Apple Watch konfigurerade på samma konto. Möjligheten att avaktivera dessa meddelanden, tillgängliga inom iOS 14, hade plötsligt försvunnit med ankomsten av den slutliga versionen av iOS 15. Om det verkligen är snabbare och enklare att göra en tangentbordsinmatning från iOS endast från watchOS och tvOS, vissa användare kan bli irriterade av för många aviseringar (till exempel ett hem som kombinerar Apple TV) och vill inaktivera dem.

För det, du måste gå till inställningarna för iOS 15.1, sedan i menyn Aviseringar, innan du väljer Apple TV-tangentbord eller Apple Watch-tangentbord, och slutligen aktivera eller inaktivera aviseringar. Det kommer också att vara möjligt att välja stil för varningen (låst skärm, meddelandecenter, banners) i den här menyn.

Apple TV 4K 2021 från 199 €
• Apple Watch Series 7 från 429 €

0 Shares