Ikväll klockan 19.00 är det #keynote live och på franska på Mac4Ever! #AppleEvent

0 Shares

Ikväll klockan 19:00 äger den efterlängtade Special Event Unleashed rum, under vilken den helt nya 14 och 16-tums MacBook Pro med M1X-processor (M1Z, M1 Pro eller återigen M1‌ Max?). De senaste dagarna har ryktena vrålat ännu mer, det talas till och med om utseendet på ett hack – som iPhone! Andra produkter kan också presenteras som en kraftfullare Mac mini eller 3:e generationens AirPods.

Illustration: Tonight & agrave;  19.00, det är #keynote live och på franska på Mac4Ever!  #AppleEvent

Mac4Ever kommer därför som vanligt att sända detta evenemang live och på franska, tack vare en serverarkitektur som skapats speciellt för tillfället.

För att på bästa sätt uppfylla din begäran har Mac4Ever ställt in 5 separata flöden (på flera servrar):

– Den webbversionen är den mest kompletta och den enklaste att använda. Den uppdateras automatiskt och ger dig mycket bekväm keynote-täckning, med bilder i realtid. Det kommer att vara perfekt på Mac och iPad.

– Den RSS-version (som är komplett) är idealiskt om du har en RSS-läsare till hands (NetNewWire …), men den kräver en manuell uppdatering (eller automatisk via din läsare). För att reservera om din internetanslutning är lite långsam.

– L’ Mac4Ever integrerar också en kraftfull återsändningsenhet för keynote. Om du är på språng är detta DET perfekta sättet att hålla reda på meddelanden.

– L’ Mac4Ever HD innehåller också en kraftfull återsändningsenhet för keynote. Om du ligger på soffan är detta det perfekta sättet att följa tillkännagivandena 🙂

– Till sist, läget iPhone / iMode är att föredra om du läser oss från en Android / PDA / telefon, eftersom bredddisplayen är lämplig för små skärmar.

För alla dessa flöden, en enda adress:

Illustration: Tonight & agrave;  19.00, det är #keynote live och på franska på Mac4Ever!  #AppleEvent

0 Shares