IK Multimedia lanserar FAME Studio Reverb-plugin för T-RackS

0 Shares

Den produktiva italienska utgivaren/byggaren IK Multimedia presenterar en ny T-RackS plug-in baserad på en legendarisk studio.

IK Multimedia erbjuder sig att hitta ljudet från rummen och efterklangen av FAME-studion i Muscle Shoals i Alabama, utrustad med en Neve 8232-konsol i studio A och en SSL 6056 E i studio B (den ursprungliga Universal Audio 610 är också med i spelet), och smeknamnet världens hitinspelningshuvudstad. Plug-in kommer att ha den tunga uppgiften att föra till dina kompositioner ljudet och atmosfären från den legendariska studion.

Illustration: IK Multimedia lanserar plugin-programmet FAME Studio Reverb för T-RackS

För detta förlitar sig T-RackS plug-in på IK Multimedias VRM-teknik och på den noggranna modelleringen av förförstärkarna, rummen och reverben i studion, med inställningar för pre-delay, Decay Time, EQ, placering av mikrofoner och torr / våta signaler via mjukvarugränssnitt. Nykomlingen kan användas självständigt via T-RackS eller tas fram inom din favorit-DAW som en plug-in i formaten Audio Units, VST2/2 och AAX. FAME Studio Reverb är redan tillgänglig för förbeställning på den officiella hemsidan till lanseringspriset 155,99 euro. T-RackS kräver en Mac med en Intel Core 2 Duo-processor, 4 GB RAM och macOS 10.10.

Illustration: IK Multimedia lanserar plugin-programmet FAME Studio Reverb för T-RackS

0 Shares