Hyper USB-C-hubbar gör att dubbla 4K HDMI-skärmar kan användas på M1 Mac-datorer

0 Shares

Hypertillbehörstillverkaren presenterar två nya USB-C-hubbar för att övervinna en av de tekniska begränsningarna hos M1 Macs (med vissa villkor).

Illustration: Hyper USB-C-hubbar tillåter användning av två 4K HDMI-skärmar på M1 Mac-datorer

MacBook Air M1 / ​​​​MacBook Pro M1 / ​​​​Mac mini M1 (en bildskärm i HDMI och en i Thunderbolt för den senare), såväl som iMac M1, kan bara stödja en extern bildskärm via Thunderbolt-portarna (den dock , denna gräns kan övervinnas genom att använda DisplayLink-teknik). Strunt i, tillbehörstillverkaren Hyper erbjuder sina nya HyperDrive Dual 4K HDMI 3-in-1 USB-C och HyperDrive Dual 4K HDMI 10-in-1 USB-C-hubbar för att ansluta två 4K HDMI-skärmar (uppmärksamhet, en vid 60 Hz och den andra vid 30 Hz) via en enda USB-C-port på Mac M1 tack vare en hybrid USB-skärmdesign som kombinerar DP Alt-läge och plug-n-play Silicon Motion InstantView videoteknik som inte kräver drivrutiner för programvara.

3-i-1-modellen har två HDMI-portar och en USB-C-port med 100 W strömförsörjning, och 10-i-1-modellen lägger till en 5 Gb/s USB-C-port, två USB-A-portar vid 5 Gb/s, en Gigabit Ethernet-port, en UHS-I SD/microSD-kortläsare och en 3,5 mm minijack-ljudport. De två naven är redan tillgängliga på tillverkarens officiella webbplats till priser på $ 129,99 och $ 199,99 (frakt kostar extra för Frankrike).

Illustration: Hyper USB-C-hubbar tillåter användning av två 4K HDMI-skärmar på M1 Mac-datorer

0 Shares