Huawei Mate 20 Pro kan ha ett större batteri än väntat

0 Shares

Den officiella lanseringen av nya Huawei Mate 20 Pro borde inte vara särskilt långt fram i tiden och av denna anledning finns det fler och fler ledtrådar på hans konto. De senaste läckorna på nätet låter dig ta en djupare titt på det tekniska databladet, vilket kan ge en mycket positiv nyhet angående batteri.

Enligt denna opublicerade information bör batterikapaciteten för den mest kraftfulla modellen i den nya Mate 20-serien vara större båda jämfört med föregående Mate 10 Pro än till den senaste P20 Pro, som båda är utrustade med en 4 000 mAh.

Mate 20 Pro-nyheterna som rapporterats tidigare talade om en kapacitet på minst 4 200 mAh, men det finns ingen definitiv bekräftelse ännu, så den tillgängliga kapaciteten kan vara ännu högre än dessa siffror.

De nya modellerna från Huaweis Mate 20-serie förväntas presenteras i Höst vidarebefordras, därför kommer det fortfarande att finnas tid och sätt att fördjupa diskussionen. Samtidigt har företaget redan gått vidare med arbetet för Android Pie, och vem vet om det inte är den version som vi kommer att hitta på dessa nya smartphones.

0 Shares