Honor kan presentera vikbar smartphone med Snapdragon 8 Gen 1

0 Shares

Honor kan presentera vikbar smartphone med Snapdragon 8 Gen 1

MediaTek släppte ett pressmeddelande tidigare i veckan som bekräftar att minst fyra stora smartphonetillverkare kommer att ta med telefoner med Dimensity 9000 under första kvartalet 2022. Idag använde Honor sociala medier för att försäkra sina fans att det är en av dess framtida mobiltelefoner kommer att komma med denna avancerade processor från MediaTek.

Den möjliga Honor Magic Fold-vikningen kommer att anlända under de första månaderna och kommer att baseras på Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1-processorn, enligt en källa nära saken.

Dimensity 9000 är en avancerad processor baserad på 4nm litografi. Det är den första i världen som inkluderar en Cortex-X2 huvudkärna klockad till 3,05 GHz och även den första som stöder Bluetooth 5.3. Mediatek uppgav att denna processor överträffar avancerade Android-kretsuppsättningar i rå prestanda och kan vara nära Apples A15 Bionic-plattform.

Nästa mobiltelefoner i Magic-linjen är fortfarande ett mysterium och deras specifikationer är okända. Men vi borde veta mer detaljer i januari.

0 Shares