HomePods har också rätt till sin uppdatering

0 Shares

Förutom implementeringen av iOS / iPadOS / tvOS 15 och watchOS 8, uppdaterar Cupertino även programvaran för HomePod och HomePod mini.

Illustration: HomePods är också berättigade.  deras inställning & agrave;  dag

Uppdateringen innehåller några funktioner som är utformade för att fungera tillsammans med tvOS och iOS 15. Det kommer alltså att vara möjligt att välja ett par HomePod mini (eller ett enda föremål) som standardhögtalare för Apple TV 4K, uppspelningskontrollerna kommer även att visas på låsskärmen på en iPhone när en HomePod spelar i närheten, och välj en lägre basnivå.

Det kommer också att vara möjligt att be Siri att slå på din Apple TV, att börja spela en favoritfilm, och nu att styra uppspelningen, att justera nivån på Siris röst efter miljön, slå på en ansluten enhet vid en viss tidpunkt (t.ex. på 10 minuter), utöka HomePod-åtkomsten genom att aktivera röststyrning på HomeKit-aktiverade enheter. Om uppdateringen inte görs automatiskt måste du gå till Home-appen, sedan ikonen längst upp till vänster som representerar ett hus, innan du trycker på Heminställningar och sedan Programuppdatering.