Hälsa: Apple arbetar med viktminskning och spårning

0 Shares

På USPTO:s sidor hittar vi idag ett nytt patent (nummer 11 122 832) som Apple just skaffat. Detta har den speciella egenskapen att fokusera på ett segment som fortfarande lite utnyttjas av det kaliforniska företaget inom hälsoområdet.

Den fokuserar på metoder för att förbättra viktminskning och kardiometabolisk hälsa utöver kost och träning. Den senare kunde lika gärna hitta en användning via Hälsa, Fitness +-tjänsten eller en kombination av de två.

Illustration: Hälsa & oacute;  : Apple arbetar med viktminskning och spårning

I de förklarande anteckningarna återkommer det kaliforniska företaget till övervikt vilket kan innebära en ökad risk för hälsoproblem, men också påverka dennes livsstil, vissa aktiviteter eller få psykiska konsekvenser. Mer i detalj, företaget fokuserar på att övervaka kaloriintaget (i kvantitet som i kvalitet), i samband med regelbunden fysisk aktivitet, med övervakning som kombinerar de två.

För närvarande, Health-applikationen är lite begränsad på detta område. Den erbjuder verkligen ett avsnitt Mått (i Bläddra) där det är möjligt att notera dess vikt och ge information om body mass index, med några grundläggande spårningsdiagram, såsom hans längd, kroppsfettindex, etc.

Illustration: Hälsa & oacute;  : Apple arbetar med viktminskning och spårning

0 Shares