Grammarly går till version 2.0 med en grammatikredigerare och ett dedikerat tangentbord

0 Shares

I sin senaste uppdatering erbjuder det lilla verktyget Grammarly – Keyboard & Editor några anmärkningsvärda förbättringar. Förutom att fixa vissa buggar och prestandaförbättringar, erbjuder denna version 2.0.0 en redigerare för iPhone för att skriva små texter, revidera dokument (stavning och grammatik) och komma åt dem på alla dina enheter.

Illustration: Grammarly har uppgraderats till version 2.0 med en grammatikredigerare och ett dedikerat tangentbord.

Användare kan komma åt Grammarly Editor, Grammarly Keyboard och dess tillägg för Safari. Redaktören fungerar på iPhone och iPad och kommer att visa skrivna kommentarer på långa dokument, såväl som personlig statistik och steg för förbättring. de Grammatiskt tangentbord är också kompatibel med tangentbord på iPhone (det kommer dock att vara nödvändigt att konfigurera inställningarna) och kan användas på alla program.

Grammatik – Keyboard & Editor är fortfarande en mycket bra applikation för dem som skriver på ett annat språk än sitt eget eller om de helt enkelt vill förbättra sina skrivkunskaper. Ansökan kommer verkligen att föreslå bättre konstruktion av meningar (minska dem när de är för långa) eller föreslå mer adekvata ord på engelska.

Illustration: Grammarly har uppgraderats till version 2.0 med en grammatikredigerare och ett dedikerat tangentbord.

0 Shares