Google förklarar varför Pixel 6 kommer att bli väldigt dyr

0 Shares

Mycket information har avslöjats den här veckan om de kommande Pixel 6 och Pixel 6 Pro-smarttelefonerna. Kostnaden för de kommande flaggskeppen är dock fortfarande okänd.

Pixel 6 Pro

I en intervju med den tyska tidningen Der Spiegel kallade Googles hårdvaruchef, Rick Osterloh, Pixel 6 Pro för “en premiumprodukt” och sa sedan rakt ut att smarttelefonen “skulle bli dyr”. Osterloh avslöjade också att Pixel 6 Pro designades specifikt för användare som letar efter innovativ teknik och att det är en premiumenhet.

Jämfört med förra årets mellanklass Pixel 5, har Google för avsikt att skapa en riktig flaggskeppsenhet. Pixel 6 och Pixel 6 Pro kommer att få en helt ny design, högkvalitativa skärmar, en egen Tensor-processor, stora batterier och mer. Allt detta kommer naturligtvis att påverka priset på smartphones.

Så kostnaden för den förstklassiga Samsung-smarttelefonen – Galaxy S21 Ultra är från $ 1200. iPhone 12 Pro Max, Apples bästa, börjar på $1100. Till och med OnePlus 9 Pro säljs för 1 069 $. Således kommer kostnaden för Google Pixel 6 och Pixel 6 Pro att vara minst $ 1000. Den officiella debuten för flaggskeppsnyheterna väntas i oktober. Det exakta datumet är fortfarande okänt.

0 Shares