Fujifilm presenterar ny smartphone-skrivare "Instax Link Wide"

0 Shares

Fujifilm tillkännagav just en ny bärbar skrivare som använder sina ark Instax Wide. Instax Link Wide tar konceptet av Instax Mini Link: koppla bara in din smartphone (Bluetooth) och använd den dedikerade instax mini Link-applikationen för att redigera och skriva ut dina Polaroid-stilsbilder från dess bibliotek.

I kontrast, formatet som erbjuds av Instax Wide – som namnet antyder – är större än det för Instax Mini. Det motsvarar två kreditkort från början till slut. Avtrycken kommer därför sannolikt att överstiga hans plånbok och är mer avsedda att visas på en vägg eller ett kylskåp, till exempel.

Illustration: Fujifilm presenterar en ny

Enligt Fujifilm skulle skrivaren Link Wide tillåta utskrift 100 skott med en enda laddning. Hon skulle ha två utskriftslägen, samt möjligheten att redigera bilder i appen genom att beskära eller lägga till text.

Link Wide-skrivaren kommer också att vara kompatibel med X-S10-kameran, som möjliggör direktutskrift utan telefon. Fujifilm släpper Instax Link Wide i slutet av månaden för $149,95. Den ska också erbjuda en ny variant kantad i svart av filmen Instax Wide.

• Instax Link-skrivare för Smartphone Ash White (+ ark) till försäljning för 127,07 €
• Instax Wide Sheets för 16,99 €
• Instax WIDE-film för 28,51 €

0 Shares