För att komma åt ditt Mac4Ever-konto

0 Shares

Illustration: För att komma åt & agrave;  ditt Mac4Ever-konto

Som en del av lanseringen av den nya versionen av Mac4Ever-webbplatsen har vårt autentiseringssystem ändrats: nu är din kontoidentifierare din e-postadress och inte längre ditt användarnamn.

För att användarkonton som skapats före migreringen ska bevaras måste de migreras. Denna migrering kan dock endast utföras av användaren av kontot, eftersom det av uppenbara säkerhetsskäl, Mac4Ever känner inte till sina användares lösenord. Så är du redo? Gå!

KONTOMIGRATIONSPROCEDUR

Migreringsproceduren för användarkonton består helt enkelt av känna till e-postadressen för ditt Mac4Ever-konto och återställ lösenordet för ditt Mac4Ever-konto. När du är klar kommer du att använda din e-post som en identifierare för att logga in på Mac4Ever.

Förutsättningar

Observera att proceduren för att migrera ditt användarkonto bara kan fungera i detta specifika sammanhang:

  • Vdu har ett konto på Mac4Ever skapades innan lanseringen av den nya webbplatsen
  • VKommer du ihåg mailadressen du använde när du skapar ditt Mac4Ever-konto och du kan kontrollera e-postmeddelanden som kommer till denna brevlåda
  • Om det inte är fallet, du kommer ihåg användarnamnet och lösenordet för ditt Mac4Ever-konto (normalt sparat i din dator/telefonens lösenordshanterare)
0 Shares