Football Manager 2022 släpps den 9 november på PC/Mac (video)

0 Shares

Fotbollsfans kommer att bli glada över att höra ankomsten av den nya versionen av Football Manager-serien den 9 november på våra maskiner.

Enligt utgivaren Sport Interactive, i Segas famn sedan 2006, kommer den nya iterationen av franchisen att förfina och anpassa sin spelfilosofi, bygga ett kollektiv och ta sina val för att skapa en riktig dynasti. De nya funktionerna och licensavtalen kommer att presenteras på sociala medier och spelets officiella hemsida under de kommande veckorna.

Från och med idag fram till lanseringen kommer fans som förbeställer titeln digitalt på Steam eller Epic Games (eller någon annan återförsäljare från den officiella Sega-listan) att få 10 % rabatt (49, 49 € istället för 54,99 €), samt möjligheten att lansera sin chefskarriär lite i förväg. Denna tidiga tillgång till spelet kommer att öppnas cirka två veckor före det officiella releasedatumet, och enspelarkampanjer som lanseras under denna tid kan fortsätta i den slutliga versionen. Titeln kommer också att finnas tillgänglig vid lanseringen i en specialutgåva via Xbox Game Pass.

Illustration: Football Manager 2022 släpps den 9 november på PC/Mac (video)

0 Shares