Föga överraskande skulle iPhone 13 inte hänföra folkmassorna

0 Shares

Den senaste iPhone keynoten gjorde inte riktigt intryck, förutom kanske nya iPad mini 6 som gör det bra i år.

Även om lanseringen av en ny iPhone alltid är en händelse, denna trettonde version lockade inte publiken -Vi kan se det på sociala nätverk, med statistik som är tydligt nere jämfört med tidigare år. Det måste sägas att nyheterna är ganska begränsade – utanför kanske autonomi, ProMotion och några foto-/videofunktioner.

Illustration: Inte överraskande skulle iPhone 13 inte hänföra folkmassorna

En färsk undersökning av SellCell verkar bekräfta trenden: 64 % av iOS-användarna säger att de inte är imponerade av dessa nya modeller, enligt en studie utförd på 5 000 vuxna, redan i besittning av en Apple-enhet. Köpintentioner sägs vara 20 % lägre (i genomsnitt) än tidigare modeller. Bland de skäl som angavs för att byta till 13, ProMotion och batteriet på nätet ökar med 34,1 % respektive 25,3 % av de tillfrågade motiverad att klara locket – det kinematiska läget och de nya fotofunktionerna samlar bara 5,4 % av rösterna – precis som det dubbla eSIM eller minskningen av hacket. Ännu mer ironiskt, vid tiden för Covid, frånvaron av Touch ID skulle ha kylt nästan 30 % av användarna!

Till sist, iPhone 13 Pro skulle vara den mest populära med 42,5 % köpavsikter, medan iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 och iPhone 13 mini fick respektive poäng på 26,3 %, 22 % och 9,2 % – bekräftar mini sin status som kommersiell flopp för andra året i rad.

Här är vårt iPhone 13-test på videodelen! (vid 4K 60FPS)

[review=”467″]

Om samma ämne:

Här är vårt iPhone 13-test på videodelen! (vid 4K 60FPS)

0 Shares