Fitness +: Twelve South avtäcker ActionBand, ett armband i bomullslycra för Apple Watch (kan tvättas i maskin)

0 Shares

På den nya sidan kan Twelve South mycket väl dra nytta av förlängningen av Apple Fitness + med sitt senaste armband för Apple Watch, kallat ActionBand. Enligt Twelve South skulle detta vara det mest bekväma och användarvänliga sättet i världen att träna med din Apple Watch.

Det är en logisk fortsättning på ActionSleeve – som redan finns i 40mm / 44mm. Detta nya armband ser mer ut som en elastiskt pannband (som i tennis till exempel) i frotté + lycra, med ett integrerat stöd för din Apple Watch.

Illustration: Fitness +: Twelve South avtäcker ActionBand, ett band i bomullslycra för Apple Watch (kan tvättas i maskin)

Observera att lycra tillåter en justering mycket enkel, vilket gör att du kan bära din klocka på handleden eller underarmen. ActionBand består av två armband, den första som bär Apple Watch, den andra som matchar den andra handleden.

Observera att ActionBand lämnar fullt åtkomlig digital krona och sidoknapp -vilket är mer praktiskt att kontrollera din statistik eller konstanter under träning. För anledningar hygien, kommer vi att märka att detta armband är helt Maskintvättbar – vilket inte är fallet med alla sportarmband. ActionBand är tillgängligt nu för $29,99 på TwelveSouth-webbplatsen i väntan på att vara hos återförsäljarna.

• Twelve South ActionSleeve 2 för Apple Watch 40 mm för 41,20 €
• Twelve South ActionSleeve 2 för Apple Watch 44 mm för 39,99 €

0 Shares