Finansanalytiker har höga förväntningar på keynote (och MacBook Pro M1X)

0 Shares

Händelsen Kalifornien Streaming upphör inte att göra arbetet till de enas och de andras fantasi. Det är JP Morgan-analytikern Samik Chatterjees tur att skissa på Apples framtid. Således indikerar det att iPhone 13 / iPhone SE 3 duo kan visa sig vara den vinnande kombinationen 2022 – även om ingenting förutsätter förnyelsen av den andra. För honom skulle den här kombinationen vara perfekt för att överträffa de volymer som nåddes 2021, som redan var ett rekordår.

Illustration: Finansanalytiker förväntar sig mycket av keynote (och MacBook Pro M1X)

Men företaget kan vara det påverkas av andra faktorer : som den komponentbrist (även om det är relativt sparsamt att ha säkrat ett mycket stort lager av delar), elleruppmjukning av covid-19-restriktioner vilket kan orsaka en avmattning i tillväxten av tjänsterna. När det gäller den uppmärksammade rättegången mot Epic Games håller analytikern med flera av sina kollegor och menar att förstainstansbeslutet endast kommer att ha en begränsad påverkan på intäkterna i App Store.

han förlitar sig också på Apple Watch Series 7 och AirPods 3, för att öka försäljningen av Användbara och introducera a ny mellanmodell i sortimentet av hörlurar. Man räknar också med den starka tillväxten som började under pandemin och framgångarna med Apple Silicon-chips, med ankomsten av nya MacBook Pro 14 och 16 tum a priori utrustad med ett M1X-chip. För att inte tala om nästa generationer av iPad. Alla dessa faktorer får honom därför att tänka att företagets tillväxt borde gå långt över nuvarande konsensusförväntningar.

0 Shares