Fantastical går till version 3.5 och anpassar sig till macOS Monterey (genvägar, aviseringar)

0 Shares

Efter att ha bytt affärsmodell i början av 2020 och sedan anammat förbättrat stöd för iPadOS-tangentbord/mus/styrplatta, utvecklas Fantastical – Calendar & TasksFantastical nu för att passa macOS Monterey.

Illustration: Fantastical går till version 3.5 och anpassar sig efter den.  macOS Monterey (genvägar, aviseringar)

Flexibits programvara stöder inbyggt Intel / M1 Mac-datorer, och den här uppdateringen tillhandahåller hantering av brådskande aviseringar, samt genvägar som nu är tillgängliga på macOS. Fantastical ger också möjligheten att generera en URL för att erbjuda offentliga möten utan att behöva ange kontaktuppgifterna för de inbjudna personerna, för att dra fördel av Webex utöver Zoom, Google Meet och Microsoft Teams, samtidigt som man förbättrar den övergripande prestandan och gör korrigeringar för de få buggar som påverkar den tidigare versionen.

Fantastiskt – Kalender & uppgifter finns nu tillgängligt för gratis nedladdning på App Store och Mac App Store. Programmet kräver 132,2 MB ledigt lagringsutrymme på en iPhone/iPad/iPod touch som kör minst iOS 13, en Apple Watch som kör minst watchOS 6.0 och 55,2 MB på en Mac med en 64-bitars processor och minst macOS 10.13.2. Applikationen inkluderar köp i appen i form av en månadsprenumeration för 5,49 euro, eller årsprenumeration för 70,99 euro.

0 Shares