Facebook och Ray-Ban kommer att avslöja sina AR-glasögon den 9 september!

0 Shares

I back-to-school-släppen retar Facebook och Ray-Ban på sitt framtida samarbete och kan mycket väl komma med ett tillkännagivande den 9 september. (några dagar innan keynoten!). Faktum är att Ray-Ban har publicerat på sin webbplats en reklamsida med siluetten av ett par glasögon med datumet 09.09 2021, åtföljd av en nykter text, prenumerera nu för att få ditt releasemeddelande.

Illustration: Facebook och Ray-Ban kommer att avslöja sina AR-glasögon den 9 september!

Även om ingenting är specifikt angivet, verkar det ganska logiskt att detta är det nya ett par anslutna glasögon. Detta tillkännagivande sammanfaller med några teaserfilmer av Mark Zuckerberg och Head of Virtual and Augmented Reality på Facebook, Andrew Bosworth. Båda klippen visar videor från de två männens synvinkel, paddla på en båt, spela golf eller fiska i havet … Observera att båda avser olika sporter och väderförhållanden.

Nyligen presenterade Facebook sina glasögon utvecklade i samarbete med moderbolaget till Ray-Ban Essilor Luxottica, som fungerar som en språngbräda mot augmented reality-glasögon (med en korrigering som vissa patent relaterade till Apple Glasses föreslår). Mark Zuckerberg bekräftade också i juli att AR-glasögonen skulle bli nätverkets nästa produktlansering, och specificerade att de skulle ha den ikoniska formfaktorn. [Ray-Ban].

0 Shares