Facebook: det första fotot av smartklockan (med ett hack!) Förmodas konkurrera med Apple Watch

0 Shares

Sedan början av året har Facebook-gruppen – omdöpt till Meta sedan i går kväll – arbetat med ett smartphoneprojekt för att konkurrera med Apple Watch. Några timmar efter Connect 2021, det första fotot -erhållet av Bloomberg– cirkulerar redan på nätet. Och tydligen har den här stolt ett … hack!

Sammantaget skulle klockan visa en ganska fyrkantig design. Det skulle vara större än Apple Watch, med mer böjda kanter och rundade vinklar. Det skulle ha en kamera längst ner på skärmen (under skåran 😅), samt en kontrollknapp på höger sida och en annan på toppen.

Illustration: Facebook: det första fotot av smartklockan (med ett hack!) Förmodas konkurrera med Apple Watch

Enligt vissa rykten, det skulle erbjuda foto- och videofunktioner som delas på Facebook, Instagram och WhatsApp. En första fotomodul på framsidan skulle användas för videosamtal, medan en annan gömd på baksidan skulle kunna användas för att ta bilder, förutsatt att lösgöra klockramsfodralet.

Klockan skulle dra nytta av en cellulär anslutning, som inte skulle kräva en smartphone, och det skulle vara möjligt attskicka meddelanden via tjänster som Messenger och WhatsApp. Det kan också ha hälsoegenskaper, som en pulsmätare.

Meta planerar att lansera klockan så snart som 2022, men inget officiellt datum har meddelats!

0 Shares