Facebook avslöjar sin nya Portal Go och Portal + (229 och 369 euro)

0 Shares

Facebook tillkännagav precis två nya portalskärmar, den första stora uppdateringen av sortimentet sedan 2019. Portal Go och Portal + uppdaterad kommer att börja säljas för 229 euro och 369 euro – samma prisklass som nuvarande modeller. Båda enheterna är tillgängliga för förbeställning och börjar levereras den 19 oktober.

Illustration: Facebook avslöjar sin nya Portal Go och Portal + (229 och 369 euro)

de Portal Go 10 tum presenterar en ny formfaktor, han vill verkligen vara bärbar och batteridriven. Liksom resten av sortimentet har den en vidvinkelkamera som automatiskt följer personen som filmas, med vissa autofokus när den går in i eller lämnar mitten av ramen (en Centered Frame-funktion utvecklad långt innan Apple). För detta är den utrustad med en 12 MP HiRes smart kamera.

Den här gången, Facebook satsar lite mer på integritet (ingen data skulle samlas in på enheten eller servrarna). Det är verkligen möjligt att klippa det via gränssnittet, eller till och med med en fysisk cache.

Illustration: Facebook avslöjar sin nya Portal Go och Portal + (229 och 369 euro)

Portalen + sport a ganska snygg design med en stor 14 tums skärm. Med sina många funktioner för videosamtal och produktivitet, kan det vara av särskilt intresse för människor i distansarbete eller föra samman medlemmar av samma familj som är åtskilda av ett stort avstånd på daglig basis.

han fungerar också bara i liggande läge – tydligen för att tillgodose användarvanor – men kan fortfarande lutas efter behov. Den har även samma kamera som Portal Go och liknande funktioner.

Illustration: Facebook avslöjar sin nya Portal Go och Portal + (229 och 369 euro)

0 Shares