Ett videokrocktest för 4 MagSafe bilhållare

0 Shares

Tillbehörstillverkare drog fördel av MagSafes ankomst för att erbjuda bilfästen som är lämpliga för magnetisk montering för de två senaste generationerna av iPhone.

Våra kollegor på Apple Insider ville testa kraften hos magneterna i modellerna Belkin, Mophie, ESR och iOttie (vissa fungerar även som trådlösa laddare) genom att simulera en kollision vid låg hastighet (mindre än 16 km/h) med en ramp, en skateboard och ett träställ på vilken en bilventilation har fästs.

Protokollet kan vara lite rustikt, men det har fördelen att testa de 4 modellerna på samma övning. Under dessa förhållanden, iPhone 13 Pro Max (utrustad med ett MagSafe skyddsskal) höll fast vid sitt stöd i 3 av 4 fall, endast Mophie-modellen släpper taget i ögonblicket av stöten (vid dess urladdning tillåter den här modellen även icke-MagSafe-smarttelefoner att fästas med en magnetisk adapter).

En högre hastighet vid kollisionstillfället hade säkert varit rätt för alla modeller., men det är fortfarande intressant att veta vilka modeller som kommer att kunna hålla en iPhone i händelse av en svag chock. Tveka inte att berätta om dina möjliga erfarenheter av de olika modellerna på marknaden i kommentarerna.

Belkin Pro MagSafe-hållare för 39,95 €
• HaloLock MagSafe-stativet med trådlös laddning från ESR för 22,99 €
• iOttie Velox Air Vent Mount med trådlös laddning för 54,95 $ (+ fraktkostnader för Frankrike)
• Mophie Snap Vent Mout för 24,95 €

0 Shares