Ett nytt utseende för webbversionen av iCloud Mail

0 Shares

Tillsammans med lanseringen av iOS / iPadOS 15, tvOS 15 och watchOS 8, erbjuder Apple också en uppdatering för sin iCloud.com-webbplats, med ett nytt utseende för webbversionen av iCloud Mail. Under WWDC-veckan hade företaget verkligen gjort några ändringar i den senare, som bara var tillgänglig i beta.

Illustration: Ett nytt utseende för webbversionen av iCloud Mail

Denna nya version erbjuder en liten gränssnittsändring för att hålla så mycket som möjligt till nya system. Design är mer stilren, liknande den för iPadOS 15, iOS 15 och macOS Monterey. Det är polisen rundare och fetare. Windows-skärm rundade hörn.

De ikoner har förnyats, mer kontrasterande och antar en klar blå. Den vänstra kolumnen förlorar sin blåaktiga bakgrund för a ny nyans av grått. Menyerna ovanför skärmen har gjorts om. I övrigt förblir funktionerna desamma.

Dessutom lade även Cupertino till Dölj min e-post, som tillåter användare att skapa mellanliggande e-postmeddelanden som skickas till en primär e-postadress för att dölja den primära e-postadressen. Med den här funktionen kan användare skapa olika e-postadresser för olika webbplatser, inaktivera dem sedan i händelse av ett inflöde av spam.

0 Shares