Epic Games skulle inte vara på väg att återvända till App Store (enligt Apples advokater)

0 Shares

Enligt Cupertinos advokater, Apple har enligt uppgift inga planer på att låta Fortnite återvända till App Store inom en snar framtid. Utöver det skulle företaget inte vara det också ovillig att överväga Epic Games begäran om att återställa sitt utvecklarkonto, och detta, så länge som domstolens dom inte är slutgiltig och rensad från möjligheter till överklagande, en process som kan sträcka sig över flera år.

De två motståndarna försvarar naturligtvis sin position och tror att var och en har lurat den andra. Och Cupertino är nu baserad på domstolsbeslutet som erkände det frivilliga och ensidiga brottet mot kontraktet samt en vilseledande attityd från utgivaren.

För sin del fördömer Epic Apples attityd som påstås ljugi och tillbringade ett år med att berätta för världen, domstolen och pressen att hon skulle välkomna Epic till App Store om de gick med på att spela enligt samma regler som alla andra. I en serie arga tweets skriver VD:n också och producerar ett utbyte med Phil Schiller och den ökända advokatkuriren: Epic har kommit överens, och nu ägnar sig Apple åt ännu ett missbruk av sin monopolmakt över en miljard användare. Kom ihåg att domare Gonzales med rätta ansåg att förlaget inte lämnade bevis för det tidigare nämnda monopolet …

0 Shares