Epic Games betalade sina 6 miljoner till Apple (medan de tacklade Apple Pay på Twitter)

0 Shares

Efter mer än ett års rättegång, Domare Gonzalez Rogers avkunnade slutligen sin dom på fredagen, dömde till Apples fördel på nio av de tio anklagelserna, a juridisk seger för den senare, som trots det tvingas tillåta länkar till tredje parts betalningsmedel i appar.

Epic Games ålades å sin sida att betala skadestånd för de belopp som samlats in i strid med Cupertinos T & Cs, vad han gjorde igår kväll. Historia för att driva poängen hem (och orättvisa), Tim Sweeney splittrades en arg tweet som visar Apple Pay-logotypen, och andra användare att bjuda över i samma anda. Observera att summan uppgick till 6 miljoner dollar, dvs. 30 % av 12 167 719 USD samlas in förbi App Stores köpsystem i appen vid tillfället, plus ränta och andra separata skadestånd.

Om förlaget snabbt efterkom (han hade 90 dagar på sig att göra det), Apples svar kan vara lite längre. Det har samma tidsram för att anpassa App Store och tillåta länkar integrerade i appar. Det är dock möjligt att hon frågar – inom ramen för uppmaningen om uppskov med verkställigheten i sina egna inlagor. Men hon kommer med all säkerhet att vänta tills iPhone keynote-febern har passerat för det.

0 Shares