En USB-C-docka med 100W strömförsörjning och inbyggda mikrofoner/högtalare hos Logitech

0 Shares

Den berömda schweiziska rekvisitatillverkaren presenterar en ny USB-C-docka designad för att underlätta distansarbete.

Logi Dock kommer att driva värddatorn upp till en effekt på 100W (via dess 230W strömförsörjning), vilket gör att den kan användas med hela Apple-sortimentet, inklusive en 16″ MacBook Pro, och dra fördel av 2 USB-A 3.0-portar, tre USB-C 3.1 Gen 1-portar (utöver den som ansluter dockan till värdmaskinen), en DisplayPort 1.4-port (upp till 4K vid 60 Hz), en HDMI-port 1.4b (upp till 4K vid 60Hz) och en Kensington-port.

Illustration: En USB-C-docka med 100W strömförsörjning och inbyggda mikrofoner/högtalare hos Logitech

Logitech utrustar också sin docka med sex mikrofoner, två 55 mm högtalare som stöds av två passiva radiatorer och Bluetooth för att snabbt kunna byta från det integrerade ljudsystemet till ett headset eller hörlurar (bytet sker automatiskt med Zone True Wireless och Zone Wireless-headsetet). Enheten är certifierad för Zoom, Google Meet och Microsoft Teams.

Illustration: En USB-C-docka med 100W strömförsörjning och inbyggda mikrofoner/högtalare hos Logitech

Logi Dock integreras med Logi Tune-lösningen för att varna om att ett möte är på väg att börja använda en ljussignal och har knappar för att gå med i mötet, stänga av ljudet, sätta på/stänga av kameran och avsluta samtal. Logi Dock kommer att finnas tillgänglig i slutet av året i grafit eller vit till ett pris av 449 euro.

0 Shares