En releasekandidat för iOS / iPadOS / tvOS 15.1, watchOS 8.1 och macOS Monterey

0 Shares

I kölvattnet av Unleashed keynote erbjuder Cupertino utvecklare Release Candidate-versionerna för iOS / iPadOS / tvOS 15.1, watchOS 8.1 och macOS Monterey.

Illustration: En releasekandidat för iOS / iPadOS / tvOS 15.1, watchOS 8.1 och macOS Monterey

Apple meddelade också att de slutliga versionerna av dessa system kommer att rullas ut någon gång nästa vecka.. Dessa releasekandidater är därför där för att kontrollera att allt fungerar korrekt innan de slutliga versionerna. Som en påminnelse kommer nästa iteration av iOS och iPadOS 15 att ge (förutom AirPods 3-stöd) flera nya funktioner som rapporterats saknas i den slutliga versionen av iOS 15, som SharePlay, och borde fixa vissa buggar, som den aktiva brusreduceringen av AirPods Pro. På sidan av macOS Monterey, denna releasekandidat kommer kanske vara tillfället för Cupertino att förfina Universal Control, en av de stora nyheterna i detta nya system. Som en påminnelse låter den här nya funktionen dig använda en enda mus (eller en styrplatta) och ett tangentbord för att styra flera Mac- och iPad-datorer och växla från skärm till skärm.

Funktionen kan aktiveras automatiskt och kommer att ta hänsyn till dra/släpp, eller gester på kompatibla styrplattor/möss.s. Hanteringen av olika enheter kräver ingen tidigare konfiguration, och Apple indikerar att Mac-datorn kommer att upptäcka att en enhet (ansluten till samma iCloud-konto) precis har aktiverats i närheten, och att användaren flyttar sin markör till kanten. höger ( eller vänster) på din Macs skärm för att tilldela enheten den här platsen (och Mac kommer ihåg den här konfigurationen senare). Det kommer dock att vara möjligt att granska layouten för de olika enheterna via menyn Monitorer, fliken Layout, i Systeminställningar..

Om du är en utvecklare, du kan få dessa versioner genom att följa länken nedan :

https://developer.apple.com/download/

0 Shares