En första titt i video i tarmen på AirPods 3

0 Shares

Webbplatsen som specialiserar sig på ljud 52audio erbjuder en första översikt över den interna layouten för AirPods Gen3 i video.

Trots en design och funktionalitet som närmar sig AirPods Pro, Cupertinos nya True Wireless-hörlurar har en annan intern design. Teknikern avslöjar alltså 133 mWh batterier i varje hörsnäcka (mot 160 mWh för AirPods Pro och 93 mWh för AirPods Gen2), en huddetekteringssensor, fyra magneter för MagSafe-fästet i hörnen av laddningsfodralet, en grafit termisk dyna och en enda 345 mAh-cell för fodralet (AirPods Pro-fodralet döljer två celler som erbjuder 519 mAh).

Som med resten av Cupertinos sortiment av hörlurar, limmet som används innebär en nästan omöjlig reparation. Som en påminnelse är AirPods 3 kompatibla med rumsligt ljud (och dynamisk spårning av huvudrörelser), har nya högtalare, en sensor för att upptäcka hudkontakt, HD-kvalitet för FaceTime (tack vare med AAC-ELD codec), svettmotstånd ( IPX4-certifiering för hörlurarna och fodralet), snabbladdning som ger 1 timmes lyssning på 5 minuter, 6 timmars batteritid eller 5 timmar med rumsligt ljud (pressat till 30 timmar via hölster) och MagSafe magnetisk trådlös laddning.

AirPods Gen3 för 199 €
• AirPods Pro för 279 €

0 Shares