Det verkar som att återkomsten av Palm-märket närmar sig, men förvänta dig inte en topp i sortimentet (foto)

0 Shares

handflatan är ett märke som få ungdomar har hört talas om (och de andra har säkert glömt), men det var ett av de första företagen att producera smartphone, före tillkomsten av de två jättarna Apple och Google. 2014 gick hon med TCL, och vi hade några antydningar om hans återkomst för ett år sedan. Nu verkar det som att något mer konkret är på gång.

Modell PVG100 skapat av företaget Palm Venture Group (ägs av TCL) är passerade genom FCC förra veckan och erhöll en certifiering från Wi-Fi Alliance även i juni. Det betyder att en produkt har utvecklats och producerats, och vi kanske får se den inom kort.

Tyvärr ingenting är känt fysiskt utseende smartphone, men vi känner till två (endast) delar av databladet: Wifi kommer endast att verka i bandet 2,4 GHz och operativsystemet kommer att vara Android 8.1 Oreo. Utmärkt sak att ha den senaste (eller nästan) versionen av den gröna roboten, men resultaten av Wi-Fi-testet säger oss att det nästan säkert det kommer inte att vara en topp i sortimentet.

Avsaknaden av 5 GHz-bandet är faktiskt “prerogativ” för smartphones i mellanklassen, för vilka listpriset vanligtvis är under 250 €. Visst, TCL är företaget bakom Alcatel, men vi hoppades på en mer markant återhämtning som hände med BlackBerry. Men vi kanske får en gammabas med ett fysiskt tangentbord? Kanske…

0 Shares