Den nya versionen av Readiris PDF kommer att släppas i oktober

0 Shares

IRIS – ett CANON-dotterbolag – har precis meddelat en ny version av sin PDF-hanterare, Readiris, som kommer att finnas tillgänglig nästa oktober. Denna programvara kommer att konvertera, skapa, modifiera, kombinera och elektroniskt signera PDF-dokument, men också konvertera PDF till Office-format och vice versa.

Dessutom har det många funktioner som OCR, skanna, kommentera, konvertera och hantera PDF. Alla dokumentändringar är alltså centraliserad på en enda plattform, för att förenkla användarnas vardag. Kom ihåg att utgivaren redan erbjuder Readiris- och Mac-versioner av Readiris, vilket möjliggör större rörlighet.

Han kommer att bli finns i 4 versioner : Readiris PDF Reader (gratis), Readiris PDF Standard (129 €), Readiris PDF Family 365 (99 €) och slutligen Readiris PDF Business (199 €). Readiris PDF kommer också att erbjuda lågkostnadsvolymlicenser för utbildning och offentliga institutioner. Det är möjligt att föranmäla sig för att ta del av ett introduktionserbjudande med 20 % rabatt.

Illustration: Den nya versionen av Readiris PDF kommer att släppas i oktober

0 Shares