Business Smartphone-användning växer snabbt med ny normal enligt HMD Global

0 Shares

På grund av pandemin som började 2020 tvingades många fortsätta sina jobb direkt från sina hem, så att nästan 3 av 10 företag runt om i världen gjorde en investering i smartphones större än förväntat, och 47% av de latinamerikanska företagen förväntas för att öka sina investeringar i mobila enheter i år.

HMD Global, Nokia-telefons hem, analyserade de viktigaste egenskaperna som företagen överväger när de väljer smartphones för att få reda på de största utmaningarna som företag möter under 2020 och de förväntningar de har för 2021.

Utan tvekan kommer smartphones att vara en grundläggande del under denna nya normala. I själva verket en studie av IDC, smartphones var den mest använda utrustningen i Latinamerika för att ansluta till jobbet förra året med 50%, medan den siffran förväntas öka till 61% i år.

Nokia-smartphones är ett unikt alternativ till några av de faktorer som organisationer anser hög prioritet, eftersom de har säkerhet, tillförlitlighet, funktionalitet, användarvänlighet, varumärkesigenkänning, design och pris.

”I dessa komplexa och utmanande tider som den vi lever i idag har värden blivit viktigare än någonsin. Sedan starten av HMD Global i slutet av 2016 har vi pratat om erkännandet av Nokia-märket som synonymt med tillit, kvalitet, säkerhet och tillförlitlighet. Dessa värden är en del av vårt arv, säger Juan Olano, affärsdirektör för Latinamerika på HMD Global.

Säkerhet

Idag, eftersom marknaden blir alltmer beroende av smartphones, är cyberattacker oftare, så det rekommenderas att mobila enheter ständigt hålls uppdaterade.

Android är det mest använda operativsystemet i affärsmiljön över hela världen och når 79% av företagets smartphones. Faktum är att en av de mest efterfrågade funktionerna i affärssmartphones är att de ingår i Android Enterprise-rekommenderade program, en certifiering som Google gäller för datorer som uppfyller specifika standarder för hårdvara, programvara, enkel installation, säkerhetsuppdateringar och erfarenhet av användarnamn .

Enligt IDC är 46% av smartphones som för närvarande används av chilenska företag en del av det programmet, och det uppskattas att denna andel kommer att öka till 64% under de närmaste 12 månaderna.

Fortsätt med denna trend är Android Zero-Touch-registreringslösningen för mobila enheter den mest använda i Latinamerika för att optimera integrationen av användarupplevelsen för företagsenheter. Företag i regionen anger prestanda, enkel implementering, affärsmöjligheter och kostnad som sina största fördelar.

Utöver enheter

2020 började HMD Global sin egen omvandling från en hårdvaruleverantör till ett holistiskt mobiltjänsteföretag. HMD Connect är det första steget mot den digitala omvandlingen. Det är en global dataroamingtjänst som gör att människor runt om i världen kan använda ett enda SIM-kort för resor, samtidigt som de håller reda på kostnaderna, så att kunden bara betalar för det de använder.

Företagsversionen av denna tjänst, HMD Connect Pro, är en global roaming-SIM-lösning för IoT och företagsanvändning, som redan finns i vissa regioner. Med HMD Connect Pro kan företag hämta SIM-kort i bulk, förenkla driften för deras olika anslutnings- och roamingbehov och hantera alla sina SIM-kort centralt.

”Sedan starten som HMD Global har vi åtagit oss att erbjuda inte bara hårdvara av högsta kvalitet utan också den mest uppdaterade och säkra upplevelsen, som har blivit en viktig skillnad på marknaden. Vi har arbetat hårt för att förstå vad mer vi kan erbjuda konsumenter som tillför värde till deras upplevelse med våra enheter. Att erbjuda mervärdestjänster har varit ett naturligt steg, kommenterade Olano.

Via pressmeddelande – HMD Global

0 Shares