Buggar: visas på iPad mini 6, uppdatering kommer snart för att låsa upp iPhone 13 (Apple Watch)

0 Shares

Tydligen stöter de nya produkterna som presenteras på California Streaming på ett antal buggar. På nivån för iPhone 13, Apple har precis släppt ett nytt supportdokument angående problemet som hindrar vissa iPhone 13/13 Pro-användare från att använda upplåsningsfunktionen med Apple Watch.

Hon känna igen det senare och anger att det kommer att bli det löst i en framtida programuppdatering (men anger inte datumet). Hon tillägger också att de berörda användarna under tiden kan avaktivera upplåsningen med Apple Watch och använda sin åtkomstkod… Observera att företaget redan har lanserat en första säkerhetsuppdatering av iOS15 för dessa nya smartphones.

Illustration: Buggar: display på iPad mini 6, m & agrave; j & agrave;  kom för att låsa upp iPhone 13 (Apple Watch)

När det gäller iPad mini 6 har flera av er rapporterat till oss ett fel i displayen på din lilla surfplatta. För vissa modeller verkar det faktiskt som att ena sidan av iPad mini-skärmen är långsammare än den andra., vilket skulle ge som ett slags vingla i mitten av skärmen när innehållet rör sig snabbt (t.ex. rullar en webbsida). Det finns ingen förklaring ännu – och inte heller ett erkännande av Apple för tillfället -: är det en problem med LCD-skärmen eller ett programvarufel.

0 Shares