Bloomberg: Apple Watch Series 7 skulle vara tillgänglig i begränsade mängder för lansering

0 Shares

Medan vissa rykten vill oroande och föreslår att Apple Watch Series 7 skulle få förseningar på produktionsnivå skulle Apple fortfarande ha för avsikt att göra det presentera sin nya smartklocka tillsammans med iPhone 13, med start nästa vecka.

Verkligen, i sitt söndagsnyhetsbrev förutser Mark Gurman tre möjliga scenarier. Först kan annonsen vara försenad tid för att lösa produktionsproblem. För det andra skulle annonsen vara underhålls samtidigt som iPhone 13 men skulle släppas i begränsade mängder. För det tredje skulle klockan vara bra presenteras men marknadsförs vid ett senare tillfälle.

Illustration: Bloomberg: Apple Watch Series 7 kommer att finnas tillgänglig i begränsade mängder för lanseringen

För journalisten, den andra hypotesen skulle vara den mest logiska historien om att få kunder att vänta och väcka intresse med ett lågt lager. Det kan till och med vara så att företaget bara erbjuder vissa modeller i prioritet som det hade gjort för iPhone 12, släpps i två steg.

Apple Watch Series 7 förväntas ha en ny design med platt kant och finnas i storlekarna 41mm och 45mm, med exklusiva urtavlor. Å andra sidan ska det inte vara något nytt vad gäller hälsosensorer i år, Apple fokuserar istället på design och kan vara en unik färg.

0 Shares