Beats Fit Pro: True Wireless-hörlurar med ANC, rumsligt ljud, dynamisk head tracking och Adaptive EQ för 199 $

0 Shares

Efter en första release i betaversionen av iOS 15.1, presenterar Beats idag officiellt sina nya hörlurar.

Beats Fit Pro har många tekniska egenskaper hos AirPods Pro, med H1-chippet, ANC och Transparency-läge, kompatibilitet med rumsligt ljud och dynamisk spårning av huvudrörelser, möjligheten att skicka en röstförfrågan till Siri (utan ytterligare interaktion), IPX4-certifiering , kompatibilitet med App Locate, den automatiska växlingen mellan flera enheter, samt Adaptive EQ som gör det möjligt att anpassa ljudet efter anatomin och placeringen av hörlurarna.

Nykomlingar lånar också sensorn som känner av användarens hud och möjliggör automatisk paus från AirPods 3, och riktar sig till idrottare tack vare att fenorna säkerställer bra stöd under träningen. Tillverkaren föreslår en autonomi på 6 timmar med ANC, eller 7 timmar med Adaptive EQ (pressad till 27/30 timmar via laddningsboxen, med en USB-C-port men inte trådlös laddning). Beats Fit Pro kommer att finnas tillgänglig i fyra färger (svart, rosa, vit, grå) från den 5 november till ett pris av 199,99 $ i USA, med marknadsföring planerad till 2022 i vårt territorium.

Illustration: Beats Fit Pro: True Wireless-hörlurar med ANC, rumsligt ljud, dynamisk head tracking och Adaptive EQ.  199 $

0 Shares