Att reparera Huawei P50 Pocket kostar en förmögenhet

0 Shares

huawei p50 ficka

ECOVACS

Till skillnad från Mate X2, en hopfällbar smartphone som Huawei P50-ficka den har ett annat mål, det vill säga användare som är mer uppmärksamma på “mode”-situationen. Detta kan ses i förekomsten av en Premium Gold-version, skapad i samarbete med high fashion designer Iris Van Harpen. Följaktligen är det inte en produkt för dem som tänker spara, en “funktion” som i sig redan är inneboende i dessa första generationer av broschyrer.

Huawei P50 Pocket reparationskostnader är inte för alla plånböcker

Jag säger detta inte bara för listpriset i sig, utan också för reparationskostnader från Huawei P50 Pocket. Liksom alla de hopfällbara i sig är inte ens Huawei-märkta flip-telefonen befriad från särskilt höga kostnader för att ersätta de mest kritiska komponenterna. För det första skärm, som på standardvarianten har ett reparationspris på 3 579 yuan (496 €), vilket stiger till 4 379 yuan (607 €) för Premium Edition. Båda har samma interna 6,9″ OLED-skärm: beror prisskillnaden på den större svårigheten att demontera Premium Edition?

reparationskostnader för huawei p50

Det blir inte mycket bättre om en komponent som den har ändrats moderkort, vars huvudperson är Snapdragon 888. För versionen 8/128 GB kostar det 3 399 yuan (471 €), medan det för 512 GB Premium går upp till 4 599 yuan (637 €). Allt för en smartphone, Huawei P50 Pocket, som i Kina erbjuds från 8 988 yuan (cirka 1 246 €) och som vi kanske aldrig kommer att se i Europa.

⭐️ Upptäck nytt veckoflyer av GizChina med alltid olika exklusiva erbjudanden och kuponger. Föregående artikelMed Xiaomi 12 kommer det att finnas en ny modell av Pad 5 Pro

Brinner för det tekniska universum, med en särskild benägenhet för marknadsdynamik och hur dessa reflekteras i det sociopolitiska landskapet. Vid sidan av tekniken brinner jag för LEGO-världen, som är destinationen för en stor del av mina löner.

0 Shares