Arcade 2.0 välkomnar Note Kits och dess spelbara instrument (video)

0 Shares

Outputs mjukvara för musikskapande är uppgraderad till version 2.0 med spännande nya funktioner.

Företaget Output är känt för datormusikentusiaster för sina instrument (inklusive Analog Brass & IWinds och Exhale) för Native Instruments Kontakt, men företaget förlitar sig för närvarande på sin Arcade-exempelspelare, nu tillgänglig i version 2.0. Den här nya iterationen innehåller många förbättringar och ger Note Kits, en uppsättning instrument som kan spelas på tangentbordet.

Arcade 2.0 förlitar sig på ett förenklat gränssnitt och inställningar för att lämna fältet fritt att skapa och komponera de första projekten på några minuter. Det kommer också att vara möjligt att anpassa ljudåtergivningen, antingen med de 4 huvudreglagen, eller via fliken Tweak för att komma åt de många inställningarna för mjukvarusyntesmotorn (filter, effekter, ADSR, LFO och två 32-stegs sequencers ).

Mjukvaran är fritt tillgänglig i 7 dagar, och du måste sedan gå igenom ett abonnemang för 10 dollar per månad för att dra full nytta av det.. Arcade 2.0 kan kallas upp i din favorit-DAW i ljudenheter, VST och AAX-format. Programvaran kräver en maskin som kör macOS 10.12 och minst 8 GB RAM.

Illustration: Arcade 2.0 är värd för Note Kits och dess spelbara instrument (video)

0 Shares